Servei tècnic

Especialistes en la reparació de maquinària de fusió

Persones al teu servei

Creiem fermament que el valor més important que oferim són les persones. El nostre equip està format per professionals altament qualificats i amb una gran experiència en el sector de la reparació de maquinària d’electrofusió i soldadura per testa.

A més, el nostre compromís amb el tracte proper, ràpid i eficaç és una de les nostres senyes d’identitat. Entenem que quan necessites una reparació, no només busques una solució tècnica, sinó també un tracte personal i professional que et doni la confiança que necessites.

Per això, ens esforcem per oferir un servei d’atenció al client excel·lent, escoltant les teves necessitats i oferint-te les millors solucions possibles per als teus problemes de maquinària. La nostra prioritat és resoldre les incidències amb la màxima eficiència i qualitat, perquè la teva satisfacció és la nostra millor recompensa.

🟧 Reparem màquines arreu del món

Bèlgica - República Checa - Alemanya - Lituània - Països Baixos - França - Suècia - Chile - Brasil - Sud-àfrica - Península Ibèrica

Soldadura per electrofusió

En què s'utilitza?

La soldadura per electrofusió és una tècnica de soldadura àmpliament utilitzada en sectors com el de la construcció, l’aigua i el gas, on es requereix una unió forta i fiable de tubs i canonades. Una de les seves principals avantatges és la seva capacitat per aconseguir una unió soldada completa sense l’ús de materials addicionals com ara adhesius o soldadures.

Com funciona?

La soldadura per electrofusió és una tècnica de soldadura que s’utilitza per unir tubs i canonades de polietilè i altres materials termoplàstics. A diferència de la soldadura per fusió a tope, que utilitza calor per fondre els materials a unir, la soldadura per electrofusió utilitza corrent elèctric per fondre les superfícies d’unió i crear una junta soldada sòlida.

Per dur a terme la soldadura per electrofusió, es col·loquen les peces a unir dins d’una cossa especial que té uns terminals metàl·lics a les seves superfícies. A continuació, s’aplica una corrent elèctric a través dels terminals, la qual cosa provoca un augment de la temperatura a les superfícies d’unió. Aquesta temperatura elevada provoca que les superfícies dels materials es fonen i s’uneixin entre si, creant una junta soldada sòlida.

El control de la temperatura durant el procés de soldadura és crucial per assegurar una unió sòlida i uniforme. El temps i la intensitat del corrent elèctric s’ajusten en funció de la grandària de les peces a unir i dels materials utilitzats. Un cop completat el procés de soldadura, es deixa refredar la junta fins que es solidifiqui completament.

Soldadura per fusió a tope

En què s'utilitza?

És una tècnica de soldadura que implica la fusió dels extrems de dos materials per crear una unió sòlida i uniforme. És una tècnica àmpliament utilitzada en sectors com l’automotiu, la construcció i la fabricació de tuberies i conductes, entre altres.

Com funciona?

La soldadura per fusió a tope és una tècnica de soldadura que s’utilitza per unir dos materials en forma de plaques, barres o tubs, mitjançant la fusió dels extrems a unir. Aquesta tècnica es basa en l’aplicació de calor als extrems dels materials a unir, fins aconseguir que es fonen i es barregin entre si, creant una soldadura sòlida i uniforme.

Per dur a terme la soldadura per fusió a tope, es col·loquen les peces a unir en paral·lel i es mantenen en contacte directe mentre s’aplica calor als seus extrems. Aquest calor pot ser generat per diversos mitjans, com ara corrent elèctric, gas, o llamas de combustió. A mesura que els materials s’escalfen, els extrems van esmolant-se fins que finalment es fonen i es barregen entre si, creant una sola peça.

Un cop els materials s’han fusionat, es manté l’aplicació de calor fins que la soldadura adquireix la força necessària per mantenir la unió. Això es pot fer a través d’una varietat de mètodes de refrigeració, com ara la utilització d’aigua o gasos, per assegurar que la soldadura es refredi gradualment i es solidifiqui correctament.

Vols que parlem?

Contacta amb nosaltres i et respondrem en menys de 24 hores dins el nostre horari comercial.