Sistemes de telecontrol

Gestiona-ho tot, siguis on siguis

Sistema de gestió d'aigües Municipals

Allò que importa, sempre sota control.

Telecontrol i domòtica per a empreses

Solucions perquè no perdis més temps del necessari.

Sistema de gestió d'aigües Municipals

Gestió eficient

Un bon sistema de gestió d’aigües municipals és imprescindible per un tractament eficient i sostenible d’un servei tan essencial com ho és l’aigua.

Treballem per implementar sistemes amb un impacte positiu en l’administració, que es tradueix en una millora en la qualitat del servei que rep el ciutadà.

Utilitzem tecnologies avançades de monitorització i control per assegurar un ús eficient del recurs hídric i minimitzar les pèrdues de la xarxa. Això implica el seguiment constant de paràmetres clau com la pressió, el consum d’aigua, la qualitat de l’aigua i altres variables que poden afectar el funcionament del sistema. A més, el nostre sistema de gestió està dissenyat per ser altament escalable i adaptable a les necessitats de cada municipi.

Estructura del nostre sistema

Per proporcionar una gestió eficient de l’aigua municipal, disposem d’un sistema de control a mida per a cada client i cada punt de control. Això ens permet adaptar-nos a les necessitats específiques de cada infraestructura d’aigua, i optimitzar la seva eficiència i rendiment.

El nostre sistema està dissenyat per funcionar amb quadres elèctrics a mida, amb una distribució de sensors i dispositius de control que s’adapten a les característiques i dimensions de cada instal·lació. Treballem amb la comunicació de dades, la qual ens permet recopilar i processar informació en temps real per detectar i resoldre possibles problemes de forma immediata.

 

Visualització i control

El nostre sistema de gestió d’aigües municipals inclou una plataforma de visualització i control que permet als usuaris accedir a la informació del sistema de manera fàcil i intuïtiva.

A través d’aquesta plataforma, els usuaris poden veure les dades de monitorització del sistema en temps real, programar alertes i alarmes, controlar la gestió dels punts crítics i realitzar altres tasques relacionades amb la gestió d’aigües municipals. Això ofereix als usuaris un control complet del sistema i la capacitat de prendre decisions informades per garantir la gestió eficient i sostenible de l’aigua.

 

Per què Enginy?

Experiència

En aquest sector, res avala millor un equip professional que els projectes que porten a l'esquena.

Proximitat

Sempre saps amb qui parles. Sempre saps on som. Sempre pots venir a veure'ns. Sempre estem al teu costat.

Transparència

No tenim res a amagar-te. El nostre procés de desenvolupament dels teus projectes el construïm amb tu.

Versatilitat

No tots els projectes són iguals; les necessitats de cada empresa tampoc. Busquem amb tu la millor solució.

Innovació

Busquem constantment maneres de millorar en tot allò que fem. Compromesos amb el futur..

Telecontrol i domòtica per a empreses

Maximitza la gestió eficient

 treballem per automatitzar els processos i maximitzar l’eficiència energètica dels edificis i instal·lacions. Utilitzem tecnologies avançades de telecontrol per permetre una gestió remota dels sistemes i dispositius, així com algorismes d’optimització per a l’ús eficient de l’energia.

Treballem per implementar sistemes amb un impacte positiu, que es tradueix en una millora en la qualitat del servei que rep el teu client.

Sistema flexible

Amb el nostre sistema de telecontrol i domòtica, oferim una solució flexible que es pot adaptar a les necessitats específiques de cada empresa. Això significa que podem personalitzar el nostre sistema per satisfer les necessitats particulars de cada client, per exemple, afegint funcionalitats addicionals o eliminant funcions que no són necessàries.

Això permet als nostres clients obtenir la solució que realment necessiten i assegurar que no estiguin pagant per funcions o característiques que no utilitzen o necessiten.

 

Visualització i control

El nostre sistema permet una gestió eficient i precisa de les instal·lacions i tots els punts crítics que el client consideri que ha de tenir sota control. Utilitzem tecnologia avançada per a la supervisió, control i automatització dels diferents sistemes de l’empresa, pel que el nostre objectiu es facilitar el dia a dia dels nostres clients.

Això inclou la monitorització de paràmetres crítics, la programació d’alarmes i avisos, i la interacció amb punts específics de control per a solucionar problemes de manera ràpida i eficaç.

Una App a la teva mida

Per a facilitar la gestió i el control del sistema, oferim als nostres clients una app personalitzada i altament escalable. A través d’aquesta app, els clients poden accedir a informació en temps real, monitoritzar paràmetres crítics, programar alertes i avisos, i controlar punts específics de les seves instal·lacions.

A més, la nostra app està dissenyada per a adaptar-se a les necessitats de cada client, de manera que cadascú pugui personalitzar el seu sistema de telecontrol i domòtica per a ajustar-lo als seus requisits específics.

Vols que parlem?

Contacta amb nosaltres i et respondrem en menys de 24 hores dins el nostre horari comercial.