Sistemes de cloud
i allotjament web

Les dades, sempre a casa

Les dades, sempre a casa

El control, l'accés i la gestió de la privacitat de les teves dades és més important del que sembla. Dona-li la importància que té.

Control

Quan parlem de control, ens referim a la capacitat de supervisar i gestionar els recursos i la infraestructura de cloud de manera autònoma.

Això implica tenir accés a eines de gestió que permetin realitzar ajustaments i millores en temps real, així com tenir la capacitat d'implementar mesures de seguretat personalitzades segons les necessitats de l'empresa.

Flexibilitat

La flexibilitat es refereix a la capacitat de personalitzar i adaptar la infraestructura de cloud a les necessitats de l'empresa.

Tenir un cloud propi permet tenir un major control sobre la capacitat, l'emmagatzematge i els recursos del núvol, el que significa que es pot escalar o reduir la infraestructura segons sigui necessari. És molt important poder donar un servei personalitzat i realitzar projectes a mida.

Privacitat

La privacitat en cloud es refereix a la capacitat de protegir les dades dels usuaris contra l'accés no autoritzat.

Una infraestructura de cloud pròpia pot proporcionar més privacitat, ja que les dades no estaran emmagatzemades en servidors de tercers i l'empresa pot establir les seves pròpies polítiques de seguretat i xifrat per protegir la informació. Una bona tasca de protecció preventiva evitarà molts problemes en un futur.

Sol·lucions integrals

Les solucions integrals permeten la possibilitat d'integrar la infraestructura de cloud pròpia amb altres solucions empresarials.

Això pot incloure la integració amb solucions d'emmagatzematge local, aplicacions personalitzades i eines de tercers, cosa que permet una major eficiència i optimització en l'ús de recursos i dades. Treballar amb un ecosistema propi fa més fàcil el dia a dia.

Com treballem?

El primer pas que seguim quan un client ens contacta és escoltar-lo activament. Ens importa conèixer les seves necessitats i expectatives, així com la seva situació actual i els seus objectius a llarg termini.

Durant aquesta etapa, establim una relació personal amb el client per a entendre millor les seves necessitats.

La següent fase consisteix a realitzar una auditoria de la situació actual del client. Això ens ajuda a entendre el context dels seus sistemes i a identificar les àrees d’optimització.

Utilitzem eines de diagnòstic per a avaluar els sistemes i les infraestructures actuals, com també a definir-ne els punts forts i febles.

A partir de la informació recopilada, definim les necessitats del client i les prioritats per a la seva empresa.

Aquesta etapa ens permet entendre els requisits específics del client i personalitzar la solució.

 En aquesta fase, utilitzem els resultats de l’auditoria i les necessitats definides per a dissenyar una solució a mida per al client.

Identifiquem les millors opcions en termes de tecnologia, seguretat, fiabilitat i costos.

Finalment, preparem una proposta per al client, on es detallen les solucions dissenyades i es proporcionen alternatives si s’escau.

També detallarem els costos, els termes i les condicions del contracte, i respondrem a les preguntes del client.

Allotjament web i correu

Unifica serveis i redueix costos. Treballem de manera transparent per fer-te la vida més fàcil.

Allotjament web

El nostre servei d'allotjament web ofereix una plataforma de servidor potent i escalable, que garanteix una disponibilitat i velocitat òptimes per als llocs web.

A més, oferim diverses opcions de personalització, com ara el suport a diferents llenguatges de programació i la instal·lació fàcil de CMS populars, com ara WordPress.

Allotjament de dades

El nostre servei d'allotjament de dades es distingeix per la seva seguretat, fiabilitat i flexibilitat. Proporcionem solucions de back-up, gestió de bases de dades i suport a diferents plataformes.

Això permet als nostres clients mantenir les seves dades segures i accessibles en qualsevol moment.

Allotjament de correu

Amb el nostre servei d'allotjament de correu electrònic, oferim bústies de correu electrònic personalitzades amb capacitat ample i una interfície web fàcil d'utilitzar, així com la compatibilitat amb clients de correu habituals.

També oferim serveis de filtrat i protecció de correu electrònic, per assegurar la seguretat i la privacitat dels vostres missatges.

Sol·lucions integrals

Oferim solucions integrals per als nostres clients, que combinen allotjament web i de correu electrònic en una plataforma de servidor única. Això permet als clients centrar-se en el seu negoci sense haver de preocupar-se per la gestió i la coordinació dels diferents serveis. A més, també oferim serveis addicionals, com ara la gestió de dominis i la protecció de privacitat WHOIS.

Vols que parlem?

Contacta amb nosaltres i et respondrem en menys de 24 hores dins el nostre horari comercial.