Automatització industrial

Tenim més de 30 anys d’experiència en el sector

El nostre valor afegit són les persones

D'on venim

Els tècnics que formen la nostra empresa tenen més de 30 anys d'experiència, fet que ens ha permès evolucionar d'una petita empresa de muntatge de quadres elèctrics per a maquinària fins a arribar a ser una potent enginyeria amb una forta experiència en l'automatització de plantes industrials de tota classe de sectors.

On anem

Desenvolupem projectes que puguin comprendre des de les instal·lacions elèctriques més simples passant pels sistemes d'automatització més complexos, fins a la fabricació de tota mena de quadres elèctrics. Comptem amb amplis coneixements tècnics basats en la nostra dilatada experiència.

El nostre objectiu és desenvolupar les teves idees i convertir-les en projectes a la teva mida.

Desenvolupem projectes a mida
Metodologia i objectius

Apliquem als nostres projectes la tecnologia més avantguardista del mercat i desenvolupa així sistemes i aplicacions que brinden solucions fiables.

S'utilitzen conceptes de dinamisme i flexibilitat que permeten la integració total dels sistemes productius de la indústria per assolir millores d'eficiència i costos. L'Automatització total és el concepte actual que fem servir com a proveïdors de solucions.

Mitjançant l'aplicació d'autòmats, interfases de diàleg home – màquina, programari de supervisió i control, xarxes industrials de dades a nivell d'autòmats (Ethernet industrial, MPI, Data Higway) i de camp (Device Net, Profibus DP); dosificant de forma equilibrada l'arquitectura Hardware+Software, som capaços de resoldre els sistemes més complexos d'una manera simple i eficient.

Vols que parlem?

Contacta amb nosaltres i et respondrem en menys de 24 hores dins el nostre horari comercial.