Qui som?

Enginy Automàtica és una empresa molt Jove, creada l’any 2006, estant el valor en els tècnics que la formen, els quals tenen més de 30 anys d’experiència i ens han permès evolucionar d’una petita empresa de muntatge de quadres elèctrics per a maquinària fins a arribar a ser una enginyeria potent amb una forta experiència en l’automatització de plantes industrials de tota classe de sectors. 

Desenvolupem projectes que puguin comprendre des de les instal·lacions elèctriques més simples passant pels sistemes d’automatització més complexos fins a la fabricació de tota mena de quadres elèctrics. Comptem amb amplis coneixements tècnics basats en la nostra dilatada experiència.

Què fem?

Enginy Automàtica aplica als seus projectes la tecnologia més avantguardista del mercat i desenvolupa així sistemes i aplicacions que brinden solucions fiables. S’utilitzen conceptes de dinamisme i flexibilitat que permeten la integració total dels sistemes productius de la indústria per assolir millores d’eficiència i costos. L’Automatització total és el concepte actual que fem servir com a proveïdors de solucions.

Mitjançant l’aplicació d’autòmats, interfases de diàleg home – màquina, programari de supervisió i control, xarxes industrials de dades a nivell d’autòmats (Ethernet industrial, MPI, Data Higway) i de camp (Device Net, Profibus DP); dosificant de forma equilibrada l’arquitectura Hardware+Software, som capaços de resoldre els sistemes més complexos d’una manera simple i eficient.

Tens preguntes?

On som

Adreça

Jacint Verdaguer, 10

08450 – Llinars del Vallès


Horari

Dilluns a dijous, de 08.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00

Divendres, de 06.00 a 14.00

Contacte

Correu electrònic

mail@enginy.eu

 

 

Telèfon

931 136 365

Visita'ns