Accés a Internet al Baix Montseny

Poc a poc, pas a pas, a Enginy Automàtica hem aconseguit la fita de fer arribar la nostra connexió d’accés a Internet a gran part del Baix Montseny. La passada setmana varem fer la primera instal·lació a Sant Celoni i d’aquesta forma finalitzem la tasca que em estat desenvolupant durant els últims dos anys.

Amb aquesta fita podem oferir la possibilitat de gaudir d’accés de banda ampla a Internet als municipis de Sant Antoni de Vilamajor, Llinars del Vallés, Sant Esteve de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, Sant Celoni, Fogars de Montclús, Gualba i Riells i Viabrea.

Pel que fa a les condicions d’aquest servei d’accés de banda ampla a Internet oferim una tarifa bàsica de 17€ mensuals per un ample de banda de 2Mbps de baixada i 512Kbps de pujada i una tarifa avançada de 34€ per un ample de banda de 4Mbps de baixada i 1Mbps de pujada. Aquestes dues opcions compten amb una quota d’alta de 150€, sense permanències i sense límits de temps.

Per contractar aquests serveis podreu adreçar-vos al telèfon 93 113 63 65 o bé a l’adreça de correu electrònic mail@enginy-automatica.com per tal de concertar una visita dels nostres tècnics per confirmar la viabilitat del servei al vostre domicili.