Els llocs de treball

Arribem a la part més visible de la instal·lació, els llocs de treball. Després de tenir en compte moltes opcions, hem arribat a la conclusió un dels paràmetres més importants a l’hora d’escollir els ordinadors que formaran els llocs de treball era la senzillesa. Normalment la queixa generalitzada en moltes oficines es la quantitat de cables i aparells que son necessaris per configurar un lloc de treball, el monitor, el ratolí, la pantalla, la caixa amb la CPU, son parts necessàries a la vegada que son parts molestes d’ubicar i que necessiten un escampall de cables i connexions per poder fer-ho funcionar.

La nostra experiència ens ha portat a la conclusió de que en el 99% de les aplicacions, les necessitats d’ampliació dels equips es nul·la. Des de l’arribada de les connexions USB la gran part dels perifèrics no necessiten elements addicionals que s’ubiquin dins dels ordinadors, de fet la gran majoria d’equips arriben al final de la seva vida útil sense utilitzar mai les seves capacitats d’expansió.

Per aquesta raó hem escollit com a equip a utilitzar en els llocs de treball un sistema de ‘tot en un’ de la marca Lenovo. Aquest equip incorpora en un mateix element una pantalla de 20″, un processador de doble nucli Intel Pentium a 2,7Ghz, 4 GB de memòria RAM ampliable a 8GB, un disc dur de 500GB de capacitat i una connexió de xarxa de 1000Mbps. Es a dir un equip molt complert, amb prestacions més que suficients per fer feina i que permetrà tenir un lloc de treball senzill i net.